De Schrijfkamer Hardenberg en Dedemsvaart

Veel mensen lopen misschien met ideeën rond voor het schrijven van een boek of willen graag beter columns en blogs leren schrijven. In de Schrijfkamers in Hardenberg en in Dedemsvaart kan iedereen schrijfworkshops volgen onder leiding van Janko Ekkel van Boekwriter4all. De Schrijfkamer is een initiatief van de Bibliotheek en Boekwriter4all. 

Janko Ekkel
Na het uitbrengen van een eigen boek in 2014, ‘Bloeddruppels op de schaduw’, heeft Janko Ekkel een opleiding gevolgd aan de Schrijversacademie. Inmiddels heeft hij tientallen verhalen geschreven en is hij zijn tweede thriller aan het afronden. Regelmatig leest hij verhalen voor bij Radio NOOS tijdens het programma ‘Verhalen voor de nacht’. Hij is lid van het Schrijverscollectief Hardenberg dat als doel heeft schrijven in het algemeen onder de aandacht te brengen.

Workshops
Iedereen die rondloopt met ideeën voor een verhaal, maar niet weet hoe te beginnen of ermee verder te gaan, kan nu aan de slag in de Schrijfkamer. Ook wanneer je wilt leren blogs en columns te schrijven kun je de workshop volgen.Tijdens de schrijfworkshops wordt er op een interactieve manier gewerkt met opdrachten en wordt de kennis over het schrijven bijgebracht. 

Nieuwe reeks
In december start een nieuwe vijfdelige schrijfworkshop. Wil je meer weten over de workshops? Volg dan de interactieve introductieavond op donderdag 15 november in Hardenberg (19.30 - ca. 21.45 uur, Sterrenrestaurant LOC+). Tijdens deze avond kun je ontdekken of het wat voor je is. Je gaat aan de slag met opdrachten, krijgt feedback en uitleg over de inhoud van de workshops. De kosten van deze introductieavond zijn € 15,- p.p. incl. koffie/thee. 

De nieuwe reeks workshops zijn in Hardenberg op maandag 3 december,  donderdag 13 december, donderdag 10 en 24 januari en donderdag 7 februari. De kosten zijn € 100,- per persoon voor de hele reeks workshops, incl. koffie/thee. Er kunnen telkens maximaal 20 deelnemers deelnemen. Aanmelden voor de introductieavond of de workshops kan via .