Beleef het boek

Beleef het boek! onderstreept de samenwerking tussen de bibliotheek Hardenberg, boekwinkel Heinink en Theater De Voorveghter. Wij willen met deze titel benadrukken dat lezen belangrijk is en dat je het boek daarnaast ook anders kunt beleven, bijvoorbeeld in het theater. Lezen laat beleven. Maar er is meer....

poster beleef het boek banner

Nationale theater - De Verzamelde Werken van Shakespeare (ingekort)

12 Shakespeare 0078 kleiner

Op donderdag 2 november vertoont het Nationale Theater alle stukken van Shakespeare in één avond op het podium van Theater de Voorveghter. 

Alle stukken van Shakespeare in één avond op het podium. De grappigste opfriscursus en de snelste introductie op ‘s werelds grootste theater-schrijver. Wat is er nodig om het verzamelde werk van William Shakespeare - van Romeo en Julia tot Hamlet, van As you like it tot De storm en van Midzomernachtdroom tot Wintersprookje - in één avond op het podium te brengen? Niet veel meer dan drie mannen en wat attributen! 

Dat dachten de Britse acteurs Adam Long, Daniel Singer en Jess Winfield toen ze hun krankzinnige project bij het Edinburgh Fringe Festival indienden. Ze kortten 37 avondvullende Shakespeare stukken - met in totaal 1834 personages - lichtjes in, met de perfecte theateravond als resultaat.

Na een daverend succesvolle serie in Den Haag maakt Het Nationale Theater nu het onmogelijke mogelijk voor andere theaters in Nederland en dus ook voor de Voorveghter. Jappe Claes, Vincent Linthorst en Bram Suijker brengen in regie van Theu Boermans deze razende komedie in de allerbeste slapstick-traditie. Voor iedereen die van Shakespeare, theater en humor houdt!

Wanneer?
Donderdag 2 november

Waar?
Theater De Voorveghter

Hoe laat?
20.15 uur

Entree
€ 25,00 (Op vertoon van uw biebpas krijgt u € 2,00 korting)

Reserveren via
Theater De Voorveghter. Klik hier voor meer informatie en om te reserveren.