Cultuurkoepel Vechtdal

Cultuurkoepel Vechtdal voor kunst en cultuur in Hardenbergcultuurkoepel

Cultuurkoepel Vechtdal stimuleert deelname aan (amateurkunst) in de gemeente Hardenberg.

Korte kennismakingscursussen voor kinderen

Kinderen en jongeren kunnen kennismaken met kunstvormen zoals muziek, theater, dans, beeldende kunst, literair, nieuwe media en cultureel erfgoed. Dat gebeurt vooral via korte cursussen, waarbij kinderen in hun vrije tijd en in hun eigen wijk of dorp een kunstvorm kunnen ontdekken. Kijk voor het actuele aanbod op hardenbergkids.nl . Je kunt je direct inschrijven voor de cursus van je keuze. Regelmatig is er nieuw aanbod te vinden op de site, vooral net na de schoolvakanties starten er nieuwe cursusrondes.

2015 07 22 1512

Lokale Cultuurgids

Lokale website Cultuurkoepel Vechtdal

Veel instellingen, (amateur)kunstverenigingen, particuliere aanbieders en zzp’ers bieden activiteiten of diensten aan in de culturele sector in Hardenberg. Op de website van Cultuurkoepel Vechtdal zijn deze lokale aanbieders te vinden. Zo heb je altijd een lokale CultureelGids met correcte en actuele contactinformatie bij de hand! Kijk verder op:
www.cultuurkoepelvechtdal.nl

Cultuurkoepel Vechtdal werkt graag samen:
• Met lokale (amateur)kunstaanbieders om een cursus voor kinderen te geven. Als ze daarna door willen, kan dat in een vervolgtraject;
• Met het voortgezet onderwijs en het jeugd- en welzijnswerk voor het ontwikkelen en aanbieden van jongerenactiviteiten;
• Met en voor iedereen die het belang van kunst en cultuur inziet voor onze samenleving.

Cultuurkoepel Vechtdal is gevestigd op het Cultuurplein in het
LOC
Parkweg 1-5
7772 XP Hardenberg.
Kijk voor meer informatie op: facebook/Cultuurkoepelvechtdal
U kunt ook bellen 0523-280016 (maandag, dinsdag, donderdag) of mailen naar Melinda Runhart of Vivian Rodermond of dit contactformulier invullen.