Website voorlezen

collectie - lenen

TopTitels

Toptitels! Actuele bestsellers, die net in de boekhandel liggen, ook in de bibliotheek!
Deze toptitels (fictie) worden 2 weken uitgeleend en u betaalt hiervoor € 1.50 leengeld.
De boeken kunnen niet worden gereserveerd. Ook verlengen is niet mogelijk. U betaalt ook iets meer als u de uitleentermijn mocht overschrijden, zie verder onze tarieven.

Zie ook: www.toptitels.nl

Tijdschriftentijdschriften

 

Uw bibliotheek heeft veel tijdschriften. U kunt ze in de bibliotheek lezen, maar u kunt ze ook lenen.
In de grotere bibliotheken vindt u tientallen verschillende tijdschriften over allerlei onderwerpen: tijdschriften over tuinieren, reizen, koken, computers, fotograferen en filmen, kunst, en nog veel meer. Lekker om voor de vakantie een stapeltje mee te nemen! In de kleinere plaatsen is de keus vanzelfsprekend wat kleiner, maar ook daar vindt u vast wel iets van uw gading.

 
Romanadvies

welk boek
Met WelkBoek kunt u aanbevelingen voor boeken of auteurs opvragen, gebaseerd op de leenhistorie van bibliotheekgebruikers. Klik hier voor meer informatie over WelkBoek
Aanvragen

823_fullimage_oranje_aanvragen_220x55U kunt online boeken, muziekcd's, muziekdvd's en bladmuziek kunnen aanvragen: 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Het gevraagde wordt naar uw eigen bibliotheek gestuurd en via een email krijgt u bericht.
Let op: er kunnen redenen zijn dat een aangevraagde titel niet geleverd wordt, bv. omdat het uitgeleend is, te nieuw is of er geen bibliotheek is die het kan leveren.

Als u in de Aquabrowser uw keuze gemaakt hebt, kunt u op de bijbehorende knop klikken. De aanvraagprocedure start vanzelf.


Leestips
Een pagina vol Leestips. Zoeken naar boeken, bijvoorbeeld van een bepaald genre, om direct te reserveren of voor tips om te onthouden.
Lees meer