Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Klik & Tik cursus

Vanaf februari 2019 organiseren de Bibliotheek Balkbrug en Computersoos Balkbrug in samenwerking nieuwe Klik & Tik cursussen. In 10 lessen gaat u onder begeleiding aan de slag met de drie Klik & Tik programma’s.

Digitale vaardigheden worden steeds belangrijker. Het regelen van geldzaken, werken met DigiD, of inzicht krijgen in je pensioen. Steeds meer regelen we via de computer en het internet.

Voor wie?
Klik & Tik is voor mensen die geen of heel weinig kennis en ervaring hebben met de computer en het internet. In de cursussen leert u onder begeleiding omgaan met de computer en het internet. Er zijn 3 programma’s: Klik & Tik. ‘De Basis’, Klik & Tik. ‘Het Internet op’ en Klik & Tik. ‘Samen op ‘t web’.

Leer omgaan met de computer, het internet en social media
In de basiscursus begint u bij het begin, u leert typen, e-mailen en gaat het internet op. In het tweede deel leert u meer over de mogelijkheden van het internet en in het laatste deel leert u omgaan met social In het tweede deel leert u meer over de mogelijkheden van het internet en in het laatste deel leert u omgaan met social media zoals Facebook, WhatsApp en YouTube.

Wanneer en kosten
De bijeenkomsten worden gegeven op 8, 15 en 22 februari, 1, 8, 15, 22 en 29 maart, 5 en 12 april van 9.30 - 11.30 uur. Kosten € 15,- incl. koffie/thee en lesmateriaal. Seniorweb/Computersoos Balkbrug geeft de cursus met behulp van het programma van de Bibliotheek.

Meer info?
Bel met de Bibliotheek op 0523-270271 of met de Computersoos via 0523 – 656890.