Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Schrijfkamer

Vijfdelige schrijfworkshop
Schrijfkamer

Veel mensen lopen misschien met ideeën rond voor het schrijven van een boek of willen graag beter columns en blogs leren schrijven. In de nieuwe Schrijfkamer Hardenberg kan iedereen schrijfworkshops volgen onder leiding van Janko Ekkel van Boekwriter4all.

Bibliotheek Hardenberg organiseert in samenwerking met Boekwriter4all een vijfdelige schrijfworkshop in de Schrijfkamer Hardenberg. Heb jij ook ideeën voor een verhaal, fictie of non-fictie, maar weet je niet hoe te beginnen of hoe je ermee verder moet gaan? Of wil je juist leren blogs en columns te schrijven? Volg dan de vijfdelige schrijfworkshop onder leiding van Janko Ekkel.

Tijdens de workshops leer je de basiskennis van het schrijven. In de vijf interactieve workshops krijg je verschillende opdrachten die je helpen bij het schrijven van een verhaal of column. Na afloop ontvang je een certificaat. De workshops zijn op maandag 14 september, maandag 28 september, maandag 5 oktober, maandag 19 oktober en op maandag 2 november (inclusief certificering). De cursustijden voor deze avonden zijn van 19.30-21.45 uur. De kosten zijn € 150,- per persoon voor de hele reeks workshops, incl. koffie/thee. Er kunnen telkens maximaal 20 deelnemers meedoen. Aanmelden voor de workshops kan via .