Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Tabletcafé Bibliotheek Hardenberg

Tijdens het Tabletcafé staan u en al uw tabletvragen centraal.
U bent van harte welkom en neemt u vooral uw tablet en essentiële wachtwoorden mee.

Wat is het Tabletcafé?

Het tabletcafé is een gezellige bijeenkomst voor mensen die hun tablet beter willen leren kennen.

Wanneer en waar is het Tabletcafé?

Elke eerste woensdagmorgen van de maand, van 10:00-12:00 uur, in Bibliotheek Hardenberg (aan de leestafel in de Bibliotheek). Vooraf aanmelden is niet verplicht, maar wel wenselijk. Dit kan via  onder vermelding van je naam en telefoonnummer. Het is ook mogelijk om het Tabletcafé online te volgen. Voor vragen en informatie kun je contact opnemen met Bibliotheek Hardenberg, 0523-270271. Ook voor vragen kun je hier terecht.

Wat kost het Tabletcafé?

Deelname is gratis. De Bibliotheek stelt het op prijs als u een vrijwillige bijdrage doet voor de onkosten (denk daarbij alleen al aan de koffie). Voor vragen kun je bellen met Bibliotheek Hardenberg op 0523-270271.