Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Cultuurmixmarkt

Open dag Bibliotheek
Cultuurmixmarkt

Tijdens de Cultuurmixmarkt laten de partners van het Cultuurplein in het LOC+ Hardenberg zich van hun beste kant zien: Hardenberg Art, Bibliotheek Hardenberg, Cultuurkoepel Vechtdal en FabLab Hardenberg. Houdt onze social media en website in de gaten voor het volledige programma! 

De Bibliotheek organiseert tijdens de Cultuurmixmarkt haar jaarlijkse Open Dag. Kom eens binnenkijken in de Bieb, om te zien wat wij allemaal te bieden hebben. Er zijn leuke activiteiten zoals een Culturele apotheek, Poëzieslam met Inge Sanders, de Haakclub, een schrijfworkshop o.l.v. Boekwriter4all en natuurlijk vind je er alle informatie over alle diensten en het cursusaanbod dat wij bieden. Want de Bieb is tegenwoordig veel meer dan alleen het lenen van boeken. 

Daarnaast organiseren onze partners op het Cultuurplein ook allerlei activiteiten.

Hardenberg Art organiseert een kunstmarkt met werken als aquarellen, glaswerk, sieraden, mozaïek, glas-in-lood, keramiek, chocolade, etc. Laten ze een demonstratie Pottenbakken zien. Is de PKN werkgroep Textiel aanwezig met zelfgemaakte producten en serveren ze lekkernijen uit Somalië. 

Cultuurkoepel Vechtdal laat in samenwerking met Balletschool Cora en Muziekschool Pianoforte demonstraties dans en muziek zien. Ook geeft Muziekschool Pianoforte een workshop muziek. Daarnaast kunnen kinderen de workshop 'Maak je eigen heldenmasker' o.l.v. Gradi Nitert volgen. Deze workshop wordt doorlopend gegeven van 11.00 - 15.00 uur. 

FabLab Hardenberg zet haar deuren open voor een Open FabLab middag waar je kunt experimenteren met 3D printers, LAQ constructie speelgoed, 3D pennen en Ozobots. 

LOC Cultuurmixmarkt 2018 uitnodiging A5 v3 DRUK Pagina 1LOC Cultuurmixmarkt 2018 uitnodiging A5 v3 DRUK Pagina 2 kopie