Mijn Bibliotheek

Inspiratiemiddag Leesbevordering op de basisschool

met Rian Visser
Inspiratiemiddag Leesbevordering op de basisschool

Kinderboekenschrijfster Rian Visser verzorgt op woensdagmiddag 14 maart een inspiratiemiddag "Leesbevordering op de basisschool". Ze geeft tips voor leesbevordering met behulp van o.a. digibordlessen en creatieve apps.

Rian Visser is kinderboekenschrijver, schoolschrijver, boekvormgever en ze maakt digitale lessen voor het onderwijs. Door middel van verschillende werkvormen combineert ze lezen, creatief schrijven en werken rondom boeken.Rian Visser is pionier op het gebied van digitale kinderboeken en het werken met creatieve apps, maar ze is ook fan van papieren boeken en tekenen met potlood en papier.

Op woensdagmiddag 14 maart van 13.30 - 15.30  uur in de Bibliotheek Hardenberg. Voor leerkrachten van het primair onderwijs en andere belangstellenden. De toegang is gratis. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Neem eventueel een tablet of een telefoon mee. Op www.rianvisser.nl  en rianvisser.yurls.net  kun je alvast veel informatie vinden.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring