Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Informatiebijeenkomst 50-plussers

Leven Lang Leren in een Studiekring
Informatiebijeenkomst 50-plussers

Binnenkort worden er informatiebijeenkomsten georganiseerd voor 50-plussers over Studiekringen. Regelmatig wisselen de leden van een studiekring kennis en inzichten uit over allerlei maatschappelijke en persoonlijke thema’s. Hoe dat in de praktijk werkt komt aan de orde in deze informatiebijeenkomsten. Deze worden georganiseerd door de Bibliotheek en De Stuw.

Leven Lang Leren
Het accent van een Studiekring ligt op geestelijk fit blijven en ‘zelf doen’. Dit gebeurt in groepsverband, waardoor er een gemeenschap ontstaat die zorgdraagt voor elkaar. De Studiekring is een mooi voorbeeld van Leven Lang Leren. De Bibliotheek verrijkt de groep hierbij met haar collectie.

Is je belangstelling voor deelname aan een Studiekring gewekt? Kom dan naar één van deze bijeenkomsten in de Bibliotheek op onderstaande datums.

Maandagmorgen 14 september 2020 – Gramsbergen
Donderdagmorgen 29 oktober 2020 – Hardenberg
Dinsdagmorgen 1 december 2020– Bergentheim
Woensdagmorgen 27 januari 2021 – Slagharen
Vrijdagmorgen 12 maart – Dedemsvaart
Donderdagmorgen 22 april – Balkbrug

Meld je vooraf aan via of bel 0523-270271.We hanteren de actuele richtlijnen rond Corona.