Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Filmavond Palliatieve Zorg

Piet en zijn leven met 'ALS'
Piet en zijn leven met ALS

Op dinsdag 29 september wordt in Bibliotheek Hardenberg een bijzondere film vertoond ‘Piet en zijn leven met ALS’. Een persoonlijk verhaal door Piet de Reus over zijn leven, waarin hij liet zien hoe hij steeds meer beperkt werd in de gewone dagelijkse handelingen door de ziekte ALS. Je bent vanaf 19.00 welkom waarna het programma om 19.15 uur aanvangt en ongeveer om 21.00 uur zal eindigen.

De film is een intens laatste verhaal, met aandacht vastgelegd door Jacco van Dijk. Jacco maakt al meer dan 25 jaar films: “Een film met een boodschap die kan worden bekeken als een blijvende herinnering en als ondersteuning bij de rouwverwerking.” In 2020 is ‘Eigen regie, hoe doe je dat eigenlijk?’ een belangrijk thema van het netwerk Palliatieve Zorg regio IJssel-Vecht en Noordoost-Overijssel. Het verhaal van Piet sluit hier naadloos bij aan.

Vanwege de Corona maatregelen mogen er maximaal 25 personen in de zaal. U kunt zich tot 29 september aanmelden via info@bibliotheekhardenberg.