Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Cursus Klik & Tik Het internet op

Na het werken met het programma Klik & tik De Basis oefent u verder met het programma Klik & Tik Het internet op.

U maakt kennis met verschillende, leuke en handige websites en u leert stap voor stap hoe ze werken. U gaat aan de slag met de volgende onderwerpen: uw reis plannen, online video's bekijken, verkopen op Marktplaats, internetbankieren, zoeken en surfen en Mijn Overheid.

In de maand mei zal in Bibliotheek Dedemsvaart nog één keer de cursus worden gegeven, de definitieve datum hiervan is nog niet bekend.

De Bibliotheek biedt de cursus kosteloos aan. In sommige gevallen wordt een kleine bijdrage gevraagd voor materiaalkosten. Neem voor meer informatie en opgave contact op met Bibliotheek Hardenberg via telefoonnummer: 0523-270271.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring