Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Lezing Hersenstichting

"Puberhersenen in ontwikkeling"
Lezing Hersenstichting

Deze avond geeft Moniek Beltman van de Hersenstichting een lezing over de ontwikkeling van puberhersenen. Zij zal deze avond in Bibliotheek Dedemsvaart uitleggen wat er gebeurt in de hersenen van pubers. Een interessant onderwerp voor ouders en docenten van pubers.

De puberteit kan een hoop onzekerheid en verwarring met zich meebrengen. Voor pubers zelf én voor hun ouders. Het gedrag van pubers kan voor een groot deel verklaard worden door de ontwikkeling van hun hersenen. Tijdens de lezing Puberhersenen in ontwikkeling krijg je meer inzicht over wat er gebeurt in de hersenen van pubers, maar ook praktische tips hoe hiermee om te gaan.

U dient zich wel aan te melden voor deze lezing dit kan via