Resultaten 1 - 10 van 291
Boekenverkoop

Bibliotheek Bergentheim

Liefhebber van tweedehands boeken? Haal je hart op tijdens de verkoop van afgeschreven boeken. 

Boekenverkoop

Bibliotheek Slagharen

Bibliotheek Slagharen heeft de collectie opgeschoond en verkoopt de afgeschreven materialen. Hou je van romans, lees je graag detectives, of ben je op zoek naar een leuk kookboek? Kom naar de boekenverkoop en sla je slag!

Boekenverkoop Bibliotheek Gramsbergen

Afgeschreven boeken

Liefhebber van tweedehands boeken? In Gramsbergen worden de afgeschreven boeken en tijdschriften verkocht. 

Nederlandse Cultuurverhalen

De bijeenkomsten Nederlandse Cultuurverhalen zijn bijeenkomsten die worden georganiseerd voor anderstaligen en vluchtelingen. Tijdens deze bijeenkomsten worden zij bijgepraat over Nederlandse Cultuurverhalen. Een initiatief van Margret Ester, schrijfster van boeken en cultuurverhalen in samenwerking met de Bibliotheek Hardenberg

Schrijfkamer

Vijfdelige schrijfworkshop

Veel mensen lopen misschien met ideeën rond voor het schrijven van een boek of willen graag beter columns en blogs leren schrijven. In de nieuwe Schrijfkamer Hardenberg kan iedereen schrijfworkshops volgen onder leiding van Janko Ekkel van Boekwriter4all. 

Boekenverkoop

Bibliotheek Hardenberg

Bibliotheek Hardenberg verkoopt de afgeschreven boeken. Hou je van romans, lees je graag detectives, of ben je op zoek naar een leuk kookboek? Kom naar de boekenverkoop en sla je slag! 

Studiekring

Dedemsvaart

Laat u niet afschrikken door het woord studie. In de praktijk gaat het om het met elkaar bespreken van zelf gekozen onderwerpen, van eigen ervaringen en eigen inzichten. De onderwerpen hebben vaak betrekking op de actualiteit, op eigen hobby’s en interesses, of opgedane kennis en ervaring, die je met een ander wilt delen. Zo blijven we samen op een plezierige manier op de hoogte van allerlei ontwikkelingen en zo “intellectueel actief” mogelijk.

Conversatielessen

Oefenen in het spreken van de Nederlandse taal

Wil je nog meer oefenen in het spreken van de Nederlandse taal? Volg dan conversatielessen bij de Bibliotheek! 

Taalpunt

Dedemsvaart

Wil je beter leren lezen, spreken, schrijven of luisteren? Kom naar het Taalpunt! Wij kijken samen naar wat je wilt leren en helpen je zoeken naar een cursus of Taalcoach in de buurt. Je krijgt advies op maat en iedereen is welkom!

Voorleesfeest Gramsbergen

Kom je gezellig naar het Voorleesfeest? We gaan voorlezen uit het boek 'Boer Boris gaat naar zee', zingen en samen spelen .