Het Tabletcafé staat in het teken van de december feestdagen

Elke eerste woensdagmorgen van de maand wordt er een Tabletcafé georganiseerd in Bibliotheek Hardenberg. Het Tabletcafé is een plek om mensen te ontmoeten, leren om te gaan met apparatuur, nieuwe mogelijkheden te ontdekken en meer leren en begrijpen van de digitale wereld. Een mooie gelegenheid voor mensen om hun tablet of telefoon beter te leren kennen.

Het eerstvolgende Tabletcafé vindt plaats op woensdag 5 december van 10.00 – 12.00 uur. In dit Tabletcafé besteden we aandacht aan de december feestdagen. Welke apps zijn er op het gebied van Sinterklaas en Kerst? Hoe kun je kerstkaarten versturen met de app van Greetz?

Iedereen die meer wil weten is van harte welkom! Aanmelding vooraf is niet verplicht, maar wel handig in verband met de voorbereiding. Geef u op met naam, e-mailadres en/of telefoonnummer via 0523-270271 of . Deelname is gratis, wel wordt een vrijwillige bijdrage voor de onkosten op prijs gesteld. Iedereen is van harte welkom, maar neem vooral de tablet en/of telefoon en essentiële wachtwoorden mee. U kunt ook een tablet lenen van de Bibliotheek.