Mijn Bibliotheek

Laden...

Ontdek nieuwe apps voor (klein)kinderen

Na een zomerstop start op woensdag 5 september weer een nieuw Tabletcafé. Het Tabletcafé is een plek om mensen te ontmoeten, leren om te gaan met apparatuur, nieuwe mogelijkheden te ontdekken en meer leren en begrijpen van de digitale wereld. Een mooie gelegenheid voor mensen om hun tablet of telefoon beter te leren kennen. Op deze ochtend wordt er aandacht besteed aan apps voor (klein)kinderen.

Kinderen worden tegenwoordig steeds vaardiger met de tablet of telefoon. Wellicht lenen ze die van u ook eens als ze op bezoek zijn. Welke apps zijn nu geschikt voor (klein)kinderen? In dit Tabletcafé gaan we kijken waar en hoe we leuke apps kunnen vinden en welke apps bij welke leeftijd passen. We geven tips voor verantwoorde spelletjes en kijken naar apps waar u als (groot)ouder en (klein)kind samen plezier aan kunt beleven.

Misschien heeft u zelf nog andere vragen of vind u dit onderwerp iets minder interessant. U zou er toch wat aan kunnen hebben. U kijkt namelijk naar apps, probeert wat uit en als het niet bevalt, verwijderd u de app weer. Daarmee werkt u aan een vaardigheid en kunt u deze ochtend naar hartenlust oefenen.

Het Tabletcafé start om 10.00 uur in Bibliotheek Hardenberg en eindigt om 12.00 uur. Aanmelding vooraf is niet verplicht, maar wel handig in verband met de voorbereiding. Geef u op met naam, e-mailadres en/of telefoonnummer via 0523-270271 of . Deelname is gratis, wel wordt een vrijwillige bijdrage voor de onkosten op prijs gesteld. Neem vooral de tablet en/of telefoon mee!