Nationale Voorleeslunch 2018

Op vrijdag 5 oktober organiseert uw Bibliotheek in samenwerking met Stichting De Stuw een voorleeslunch voor ouderen in het kader van de Nationale Ouderendag.

Voorleeslunch
Het voorlezen van een mooi verhaal of gedicht geeft ontspanning en is vaak een aanleiding om met elkaar te praten of herinneringen op te halen. Door het organiseren van een Nationale Voorleeslunch, willen wij laten zien dat het voorlezen veel plezier verschaft aan mensen van alle leeftijden.

Ontvangst
Wij ontvangen u graag vanaf 10.30 uur onder het genot van een kopje koffie of thee. Daarna wordt er een speciaal geschreven verhaal voorgelezen. Rond 12.00 uur wordt u een lunch aangeboden.

De Voorleeslunch wordt op 10 locaties in de Gemeente Hardenberg georganiseerd.
• Balkbrug, MFC ‘T Trefpunt Meppelerweg 34
• Bergentheim, Veur Mekaar Burgemeester Oprellaan 5
• Dedemsvaart, De Baron Julianastraat 54
• Gramsbergen, De Binder De Binder 11
• Hardenberg, Bibliotheek Parkweg 1a5
• Kloosterhaar, ‘T Haarschut Dorpsstraat 17
• De Krim, Buurtkamer Planetenstraat 5a
• Lutten, Dorpshuis Middenweg 3
• Mariënberg, De Grendel Wicher Hentostraat 17
• Slagharen, De Praam Dr. Willemslaan 48

Opgave
Deelname is geheel gratis! Wel ontvangen wij graag vooraf uw opgave. Geef bij uw opgave aan in welke plaats u wilt deelnemen. U kunt uw opgave doorgeven tot 28 september via  of 0523 -270271. Max. 20 personen per locatie.