Mijn Bibliotheek

Laden...

Bibliotheek organiseert kookworkshop voor kids samen met De Baron

Bibliotheek Dedemsvaart organiseert in samenwerking met De Baron de kookworkshop ‘Koken met Otje’. Op 23 mei kunnen kinderen van 6-12 jaar lekker aan de slag met allerlei ingrediënten.

Van 16 t/m 26 mei 2018 vindt de Annie M.G. Schmidt week plaats. Ieder jaar rond de geboortedag (20 mei) wordt er een week georganiseerd, in het teken van ‘de moeder der Nederlandse literatuur’. In het kader daarvan organiseren we op 23 mei een leuke kookworkshop voor kinderen: ‘Koken met Otje’.

Kinderen kunnen eerst in de bibliotheek hun eigen koksmuts en schort komen versieren. Vervolgens gaan ze in de keuken van De Baron aan de slag met de lekkerste ingrediënten om heerlijke gerechten mee te maken.

De kookworkshop is voor kinderen van 6-12 jaar en duurt van 14.00 uur tot 17.00 uur. De kosten zijn € 2,50 per persoon. Er kunnen minimaal 10 en maximaal 50 kinderen meedoen. Aanmelden kan tot 16 mei via .