Mijn Bibliotheek

Laden...

Groot Voorleesfeest in Heemse voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Bibliotheek Hardenberg organiseert in samenwerking met Stichting Welluswijs, Kinderdagverblijf De Dassenburcht en De Bredeschool op 16 mei een groot Voorleesfeest in Heemse.

Het Voorleesfeest is voor alle kinderen tot 4 jaar die gezellig willen komen zingen, spelen en lezen. Het thema is ‘Boer Boris gaat op reis!’. Er worden verhaaltjes verteld over Boer Boris, liedjes gezongen over op reis gaan en verschillende spelletjes gespeeld. Alle kinderen kunnen met hun (groot of gast) ouders naar dit Voorleesfeest komen. Het feest wordt gratis aangeboden en komt tot stand door een samenwerking tussen Stichting Welluswijs, Kinderdagverblijf De Dassenburcht, De Bredeschool en Bibliotheek Hardenberg.

Op 16 mei van 10.00 – 11.00 uur in Wijkgebouw Norden-Hazenbos aan de Jan Steenstraat 18 in Hardenberg.