Officiële opening Schrijfkamer Hardenberg op 12 april

Gepubliceerd op: vrijdag 06 april 2018
Officiële opening Schrijfkamer Hardenberg op 12 april

De Schrijfkamer is een initiatief van Bibliotheek Hardenberg en Boekwriter4all. In samenwerking met Janko Ekkel van Boekwriter4all worden er schrijfworkshops georganiseerd. De officiële opening vindt plaats op donderdag 12 april om 19.00 uur.

Schrijven is niet voor iedereen gemakkelijk. Veel mensen lopen wellicht met ideeën rond voor het schrijven van een boek of willen graag beter columns en blogs leren schrijven. In de nieuwe Schrijfkamer in Hardenberg is het mogelijk schrijfworkshops te volgen onder leiding van Janko Ekkel, schrijver en uitgever. De Schrijfkamer is gevestigd in LOC+ Hardenberg en is via de Bibliotheek bereikbaar.

De officiële opening vindt plaats op donderdag 12 april om 19.00 uur en wordt verricht door Mevrouw Catrien Westdijk – Niburg en Renate Altena. Mevrouw Westdijk - Niburg is een 82-jarige schrijfster uit Slagharen die eerder twee boeken heeft uitgebracht: ‘Het huis aan de heidekant’ en ‘Het bruidsboeket’. Dit jaar komt er een nieuwe streekroman van haar uit, ‘Annie’. Renate Altena is jeugdreporter bij het Kinderpersbureau van Weekblad De Toren, zij zit in groep 8 op CBS De Bloemenhof. Samen mogen zij de officiële openingshandeling verrichten.

Na de opening zal de eerste les van een vijfdelige schrijfworkshop van start gaan. In deze workshop wordt de basiskennis van het schrijven op een interactieve wijze bijgebracht.

Geïnteresseerden kunnen zich nog aanmelden voor de vijfdelige workshop via .