Mijn Bibliotheek

Laden...

Bibliotheek opent Schrijfkamer in samenwerking met Boekwriter4all

Schrijven is niet voor iedereen gemakkelijk. Veel mensen lopen misschien met ideeën rond voor het schrijven van een boek of willen graag beter columns en blogs leren schrijven. In de nieuwe Schrijfkamer in Hardenberg is het mogelijk schrijfworkshops te volgen.

De Schrijfkamer is een initiatief van Bibliotheek Hardenberg en Boekwriter4all. In samenwerking met Janko Ekkel van Boekwriter4all worden er verschillende schrijfworkshops georganiseerd. We openen de Schrijfkamer Hardenberg met een vijfdelige schrijfworkshop waarin belangstellenden de basiskennis van het schrijven kunnen leren.

Na het uitbrengen van een eigen boek in 2014, ‘Bloeddruppels op de schaduw’, heeft Janko Ekkel een opleiding gevolgd aan de Schrijversacademie. Inmiddels heeft hij tientallen verhalen geschreven en is hij zijn tweede thriller aan het afronden. Regelmatig leest hij verhalen voor bij Radio NOOS tijdens het programma ‘Verhalen voor de nacht’. Hij is lid van het Schrijverscollectief Hardenberg dat als doel heeft schrijven in het algemeen onder de aandacht te brengen.

Iedereen die rondloopt met ideeën voor een verhaal, maar niet weet hoe te beginnen of ermee verder te gaan, kan nu aan de slag in de Schrijfkamer. Tijdens de schrijfworkshops wordt er op een interactieve manier gewerkt met opdrachten en wordt de kennis over het schrijven bijgebracht.

De workshops starten met een introductieavond op donderdag 29 maart van 19.30 – 21.45 uur in Bibliotheek Hardenberg. De kosten zijn € 15,- p.p. incl. koffie/thee. Tijdens deze avond vertelt Janko alles over de workshops en wordt er direct gestart met enkele interactieve opdrachten. Vervolgens worden de workshops gegeven op donderdag 12 april, donderdag 26 april, maandag 7 mei, donderdag 24 mei en maandag 4 juni van 19.30 – 21.45 uur in Bibliotheek Hardenberg. De kosten zijn € 20,- per workshop per persoon, incl. koffie/thee. Aanmelden voor de introductieavond kan tot 26 maart via .