Inspiratiemiddag Leesbevordering met Rian Visser

Voor iedereen die meer wil weten over het werken met (digitale) boeken en apps organiseert Bibliotheek Hardenberg op 14 maart een Inspiratiemiddag met kinderboekenschrijfster Rian Visser.

Rian Visser is kinderboekenschrijver, schoolschrijver, boekvormgever en maker van digitale lessen voor het onderwijs. Door middel van verschillende werkvormen combineert ze lezen, creatief schrijven en werken rondom boeken. Tijdens de Inspiratiemiddag geeft ze leesbevorderingstips aan leerkrachten in het basisonderwijs en andere belangstellenden.

Dit doet ze aan de hand van thema’s en boeken die het hele jaar bruikbaar zijn. Haar interactieve presentatie richt zich vooral op leesbevordering, creatief schrijven en enthousiasmeren. Hoe kun je de digitale media, zoals digiborden en tablets hierbij betrekken? Het leesplezier bij kinderen kan op veel verschillende manieren gestimuleerd worden, soms via eenvoudige en afwisselende activiteiten.

Wilt u ook deze inspiratiemiddag bijwonen? Kom dan op woensdag 14 maart naar Bibliotheek Hardenberg. Van 13.30 – 15.30 uur wordt ieder een gevoed met veel tips om het lezen te stimuleren. Ook haakt ze aan op de aankomende Kinderboekenweek. De entree is gratis, incl. koffie/thee. Tip! Neem zo mogelijk uw tablet of smartphone mee! Aanmelden kan via .