Groene vingers? Volg de workshop bloemschikken!

Bibliotheek Dedemsvaart kleurt groen tijdens de Nationale Boekenweek die in het thema natuur staat. Op 14 maart wordt er een workshop ‘Bloemschikken’ in samenwerking met Bloemenhuis Alice uit Dedemsvaart georganiseerd.

Van 10 t/m 18 maart vind de Boekenweek 2018 plaats. Het thema dit jaar is natuur. Griet Op de Beeck schrijft het Boekenweekgeschenk, Jan Terlouw schrijft het Boekenweekessay 2018.

In het kader van deze Boekenweek organiseert Bibliotheek Dedemsvaart een workshop ‘Bloemschikken’. De workshop vindt plaats op woensdagavond 14 maart van 19.30 – 21.30 uur (aanvang 19.00 uur). De kosten zijn € 20,- inclusief materialen, bloemen, begeleiding en koffie en thee. Dit bedrag kan op de avond zelf contant betaald worden. Er kunnen maximaal 20 deelnemers meedoen. Opgeven voor de workshop kan via , uiterlijk vóór 7 maart in verband met de inkoop van bloemen en materialen.