Mijn Bibliotheek

Laden...

Ontdek digitaal alles over de gemeenteraadsverkiezingen tijdens het Tabletcafé

Elke eerste woensdagmorgen van de maand wordt er een Tabletcafé georganiseerd in Bibliotheek Hardenberg. Het Tabletcafé is een plek om mensen te ontmoeten, leren om te gaan met apparatuur, nieuwe mogelijkheden te ontdekken en meer leren en begrijpen van de digitale wereld. Een mooie gelegenheid voor mensen om hun tablet of telefoon beter te leren kennen.

Het eerstvolgende Tabletcafé vindt plaats op woensdag 7 maart van 10.00 – 12.00 uur. Het thema dat centraal staat zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Wat is er op dat gebied digitaal te ontdekken en te beleven?

Iedereen die meer wil weten over wat er digitaal te leren valt over de gemeenteraadsverkiezingen is van harte welkom! Aanmelding vooraf is niet verplicht, maar wel handig in verband met de voorbereiding. Geef u op met naam, e-mailadres en/of telefoonnummer via 0523-270271 of . Deelname is gratis, wel wordt een vrijwillige bijdrage voor de onkosten op prijs gesteld. Iedereen is van harte welkom, maar neem vooral de tablet en/of telefoon en essentiële wachtwoorden mee.