Actueel

Op de Chesterfieldbank met … Eva Hoeke en Marcel van Roosmalen

Op uitnodiging van Boekhandel Multimedia The Read Shop en Bibliotheek Dedemsvaart zitten op vrijdag 8 december het bijzondere columnistenpaar Eva Hoeke en Marcel van Roosmalen op de Chesterfieldbank in Lokaal 12 in Dedemsvaart.

Eva Hoeke en Marcel van Roosmalen
Eva is bekend van o.a. haar columns voor Het Parool, Marie Claire, Linda en de Volkskrant en werkt als freelance-journalist. Een aantal van haar columns zijn gebundeld in het boek “De stad, de kroeg en de man”.
Marcel groeide op in Arnhem, vlakbij het oude Vitesse-stadion. In 2006 verscheen zijn romandebuut “Wij weten heus wel hoe laat het is”, deels autobiografisch over zijn jeugd in Arnhem, deels fictief. Hij schreef veel over Vitesse en is geregeld op de radio te horen als Druktemaker in het programma De Nieuws BV op NPO Radio1. Hij schrijft niet alleen over voetbal, maar heeft  veel uiteenlopende publicaties, vaak met een droge tot cynische ondertoon. Ook is hij vaste columnist voor nrc.next en de VARAGids .

Als het maar niet op ons lijkt
Eva en Marcel hebben begin 2017 de verzamelbundel “Als het maar niet op ons lijkt” uitgegeven. Een hilarisch verslag van het eerste jaar van hun ouderschap en hoe dit beider levens heeft veranderd. Hierover hebben zij o.a. in het programma Jinek verteld. 

De pers over Als het maar niet op ons lijkt

‘Een boek vol eerlijke en geestige verhalen.’ Marie Claire

‘De wondere wereld van het ouderschap door de ogen van de twee grappigste columnisten van Nederland.’ Veronica Magazine

‘Een eerlijke en geestige inkijk in hun eerste jaar als ouders.’ Viva

‘Een fantastisch portret van een modern gezin waarin niets gaat zoals gepland en tegelijkertijd alles wel goedkomt.’ de Volkskrant

‘Een boek vol eerlijke en geestige verhalen. Aanrader voor iedereen die geen zin heeft in het onrealistische beeld van de moeder op de roze wolk.’ Marie Claire

‘De wondere wereld van het ouderschap door de ogen van de twee grappigste columnisten van Nederland.’ Veronica Magazine

 

Zij zullen deze avond ongetwijfeld veel gebeurtenissen met het publiek delen, op humoristische wijze.

Lokaal 12 is gevestigd achterin boekhandel Multi media The Read Shop, aan de Julianastraat 12 in Dedemsvaart.  Inloop is vanaf 19.30 uur, de entree is €10,00.

Kaartverkoop bij Multi Media The Read Shop in Dedemsvaart.