Actueel

Vragen over uw tablet worden beantwoord tijdens het Tabletcafé

Op woensdag 6 december staan u en al uw tabletvragen centraal. U bent van harte welkom in het Tabletcafé. Een gezellige bijeenkomst voor mensen die hun tablet beter willen leren kennen.

Elke eerste woensdagmorgen van de maand, van 10.00 – 12.00 uur wordt er een Tabletcafé georganiseerd in Bibliotheek Hardenberg. Het Tabletcafé is een plek om elkaar te ontmoeten, leren om te gaan met je apparatuur, nieuwe mogelijkheden ontdekken en iets leren en meer begrijpen van de digitale wereld. Er worden tips uitgewisseld, contacten opgedaan en vragen gesteld. Een mooie gelegenheid om uw tablet beter te leren kennen.

 

Tijdens het Tabletcafé van woensdag 6 december staan de onderwerpen Dropbox en Steffie centraal. Met Dropbox wisselt u eenvoudig bestanden (foto's, documenten, muziek) uit tussen verschillende gebruikers en apparaten. Steffie is uw persoonlijke assistent, zij legt moeilijke dingen op een makkelijke manier uit.

 

Aanmelding vooraf is niet verplicht, maar wel handig in verband met de voorbereiding. Geeft u op met naam, emailadres en/of telefoonnummer via 0523-270271. Deelname is gratis, wel wordt een vrijwillige bijdrage voor onkosten op prijs gesteld. U bent van harte welkom en neemt u vooral uw tablet en essentiële wachtwoorden mee.