Kinderen kunnen hun eigen LED insect maken

Gepubliceerd op: woensdag 15 november 2017
LED insect

In het kader van de campagne ‘Nederland Leest’ met als thema ‘Robotica’ organiseren Bibliotheek Hardenberg, Cultuurkoepel Vechtdal en FabLab Hardenberg de workshop “Led Insect maken” voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.

Insecten zijn echte vliegkunstenaars. Hoeveel vleugels hebben ze, hoe zien hun ogen eruit en hoeveel poten hebben ze? Wat maakt hen bijzonder? In deze workshop kunnen kinderen een mooi insect met aluminiumfolie, ijzerdraad, papier en elektronica maken! De workshop wordt vier keer georganiseerd op 22 en 29 november in vier bibliotheken.

Op 22 november kunnen kinderen van 13.00 – 14.30 uur terecht in Bibliotheek Gramsbergen en van 15.15 – 16.45 uur wordt de workshop gegeven in Bibliotheek Bergentheim. Op 29 november wordt de workshop georganiseerd van 13.30 – 15.00 uur in Bibliotheek Balkbrug en van 15.30 – 17.00 uur in Bibliotheek Slagharen.

Kinderen van 7 t/m 12 jaar die geïnteresseerd zijn in deze workshop kunnen zich aanmelden via . De kosten voor de workshop bedragen € 1,-. Er kunnen maximaal 15 kinderen aan elke workshop deelnemen. Geef je dus snel op want vol = vol.