Certificaten uitgereikt aan deelnemers Klik en Tik Cursussen

Gepubliceerd op: vrijdag 23 juni 2017
Certificaten uitgereikt aan deelnemers Klik en Tik Cursussen

Maandag 19 juni zijn er 17 certificaten Klik en Tik uitgereikt door Coby Klomp van Stichting de Stuw aan 10 deelnemers in Bibliotheek Hardenberg. De Klik en Tik cursus bestaat uit 10 bijeenkomsten, waarin de deelnemers meer te weten komen over de digitale wereld. Een belangrijke bouwsteen is een driedelige online cursus op internet, waar iedereen in zijn eigen tempo mee aan de slag kan. Zowel in de bibliotheek als thuis. Het eerste onderdeel is basiskennis, het tweede gedeelte heet “het internet op”. Deel drie behandelt het onderwerp sociale media onder de noemer “Samen op het web”.

Tijdens de bijeenkomsten staan twee dingen voorop. We willen het graag goed met elkaar hebben en er is dan ook genoeg gelegenheid voor een gesprek tussen de deelnemers, de vrijwilligers die kunnen bijspringen en vragen kunnen beantwoorden en een kopje koffie regelen. Maar bovenal willen we er allemaal van leren en dat hebben we gedaan! Soms door veel te oefenen, soms door een vraag te kunnen stellen en daar een bevredigend antwoord op te krijgen en soms door elkaar steun te geven en die ook te krijgen.

Er waren drie deelnemers, die alle drie certificaten van de cursus behaalden, te weten mw. Van de Pol, mw. Veurink en mw. Waterink. De quiz die we speelden werd gewonnen door mw. Kruiter.

In het najaar komt er weer een cursus Klik en Tik. U kunt zich al vast opgeven via de website www.bibliotheekhardenberg.nl of informatie inwinnen via , 0523-270271.

Iets leren? We doen het samen!