Resultaten 1 - 5 van 20

Bibliotheek en Theater de Voorveghter organiseren Poëzieslam

Gepubliceerd op: dinsdag 09 januari 2018

Van 25 t/m 31 januari vindt de Poëzieweek plaats. Ook de bibliotheek staat dan in het teken van poëzie. Het thema dit jaar is theater. Laat nu ook net het Nationale Theaterweekend in die week vallen en een leuke samenwerking met Theater de Voorveghter is geboren: samen organiseren we een kleine Poëzieslam.

Op de Chesterfieldbank met … Eva Hoeke en Marcel van Roosmalen

Gepubliceerd op: vrijdag 24 november 2017

Op uitnodiging van Boekhandel Multimedia The Read Shop en Bibliotheek Dedemsvaart zitten op vrijdag 8 december het bijzondere columnistenpaar Eva Hoeke en Marcel van Roosmalen op de Chesterfieldbank in Lokaal 12 in Dedemsvaart.

Vragen over uw tablet worden beantwoord tijdens het Tabletcafé

Gepubliceerd op: vrijdag 24 november 2017

Op woensdag 6 december staan u en al uw tabletvragen centraal. U bent van harte welkom in het Tabletcafé. Een gezellige bijeenkomst voor mensen die hun tablet beter willen leren kennen.

• Rupsje

Wekelijks voorleesuurtje Bibliotheek Dedemsvaart

Gepubliceerd op: woensdag 15 november 2017

Voorlezen is belangrijk voor de taalontwikkeling van kinderen. Daarom organiseert Bibliotheek Dedemsvaart een wekelijks voorleesuurtje op donderdag van 15.00 – 16.00 uur. Elke week kunnen kinderen gezellig aanschuiven en luisteren naar mooie verhalen.

• LED insect

Kinderen kunnen hun eigen LED insect maken

Gepubliceerd op: woensdag 15 november 2017

In het kader van de campagne ‘Nederland Leest’ met als thema ‘Robotica’ organiseren Bibliotheek Hardenberg, Cultuurkoepel Vechtdal en FabLab Hardenberg de workshop “Led Insect maken” voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.

Insecten zijn echte vliegkunstenaars. Hoeveel vleugels hebben ze, hoe zien hun ogen eruit en hoeveel poten hebben ze? Wat maakt hen bijzonder? In deze workshop kunnen kinderen een mooi insect met aluminiumfolie, ijzerdraad, papier en elektronica maken! De workshop wordt vier keer georganiseerd op 22 en 29 november in vier bibliotheken.